Втори годишни награди „Логопед на годината“

От Регионален център ЛОВЕЧ | 01.04.2024 | Новини
В края на месец март, почти в края на тази учебна година, нашият екип беше награден на церемонията на Вторите годишни награди „Логопед на годината“ в категорията „Образование – част от екип“.
Благодарни сме за номинацията, благодарни сме на всички родители ❤, които ни се довериха, на всички общообразователни учители❤, с които работим заедно и преодоляваме предизвикателствата. Несъмнено всеки един специалист от екипа ни има принос за тази награда. Удовлетворени, признателни, щастливи и мотивирани сме. Това признание ни задължава да бъдем още по-отговорни в работата си, да повишаваме знанията, уменията и квалификацията си, да допринасяме с подкрепата си в детските градини и общообразователните училища за успешното приобщаване на децата и учениците.
Благодарим на организаторите от #Logopedia.bg и специално на г-жа Ива Александрова ❤ за възможността да бъдем оценени и да присъстваме на церемонията, да обменим контакти, опит, да се заредим с огромна позитивна енергия, да се докоснем до производители на материали и игри в подкрепа на логопедичната терапия, да изпитаме онова приятно чувство, че сме част от една общност, която осъществява своята дейност с любов, постоянство и огромно търпение. Едно невероятно и неповторимо преживяване! ❤
БЛАГОДАРИМ ЗА ПРИЗНАНИЕТО! ❤
#Logopedia.bg