Отново обявяваме конкурс :)

От Регионален център ЛОВЕЧ | 11.11.2022 | Новини


Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – област Ловеч съвместно с Център за работа с доброволци – гр. Ловеч и БЧК – гр. Ловеч организират нов конкурс „Моята разумна порция храна“, в който можете да се включите от 8 ноември до 8 декември 2022 година по повод Европейския ден на здравословното хранене – 8 ноември.
Участници могат да бъдат всички деца, ученици, учители и родители, които обичат предизвикателствата, обичат да готвят и да се хранят здравословно.
Използвайте цялото си въображение за създаване на 3D визуализация на рецепта /закуска, обяд, вечеря, десерт или напитка/, пригответе я и ни изпратете снимки на рецептата и приготвеното ястие/напитка на една посочените ел. пощи или на страниците ни във фейсбук.
Очакваме снимките, с име и възраст на детето/ученика, учебното заведение, учител/ семейство от 08.11. до 08.12. 2022 година.
Ние ще създадем онлайн кулинарно букварче със снимките на Вашите рецепти и готови ястия и напитки, което ще качим на нашите страници във фейсбук.
Победителите с най-оригинална снимка на рецепта и ястие ще бъдат обявени на 21 декември 2022 година .
Успех на всички участници!